TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Střípky

Když na poštu, tak tak, abych se projel. Aspoň přes Letnou.

Cesta tam s větrem v zádech byla hodně rychlá (trochu tomu napomáhal chystající se fotbal a policie všude (skoro všude)). Ono z jedné strany fanoušci a z druhé zásahovka PČR dokáže znepokojit až až.

17082010002

Cestou zpět jsem se stavil u Trnky (a Radka). Že v hnusném počasí měl Radek zavřenou půjčovnu chápu, to že zabouchl i Trnka hospodu (fotbal byl, velkou TV tam má, to by někoho nalákat mohlo) překvapilo.

Cestou přes Stalina jsem se zájmem sledoval postup fotbalových fanoušků – od Staroměstského náměstí postupovalo stádo fanoušků, obklopené policií. Sem tam nějaké dělbuchy, sem tam nějaký chorál, ale jinak vcelku v klidu. Nahoře u na Letné bylo v pohotovosti několik desítek policistů a psovodů, kteří dav spolehlivě odstínili od zbytku normálních lidí.

Poprvé po dlouhé době jsem neměl v přítomnosti Policie pocit ohrožení. Super.

Pak už jsem jen lehoučce zevloval. Nějaké 360ky, sem tam něco málo. Ale spíš jsem se jen tak projížděl, abych v současném letním počasí nezmrzl. Do triků se mi ani nechtělo – divné.

Nakonec odjezd přes čerstvě vyasfaltovanou Hradčanskou – jsou prima vystouplé kanály a stavební bordel na silnici – je přes co skákat. Nebo aslepoň přes přechody :)

17082010007