TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Pozávodní agresivita

Po celém dni dívání se na závody to chtělo nějaký pohyb. Do telefonu jsem nahrál Sum41 a vyrazil. Letná, Štvanice, přes město až k Národnímu divadlu. Naplno, do zemdlení, od něhož mě chránila hlasitá hudba v uších. Slalom mezi lidmi Na příkopech, kdy se chodci změnili ve statické překážky, reagující až několik metrů za mnou. Auta na Národní, která mne brzdila. Vynikající.

U Národního divadla otočka a zpět přes Staromák. Všude davy spěchající na Muzejní nic, všude hledání výzev kudy dál. Napětí, stoupající adrenalin a odhadování, kam se v téhle rychlosti ještě vejdu, jak bude dav reagovat, kde se rozestoupí. Bezchybný odhad. Skvělý pocit. Nenahraditelný.

Vyběhnout schody na Letnou a ještě pár grindů. Díky předchozímu jsem to sázel v plné rychlosti dokud jsem ještě stál na nohou.

A když nakonec začalo tělo protestovat a pocítil jsem nadcházející nedostatek adrenalinu, byl čas zamířit domů. Rozhodně jedna z nejlepších jízd poslední doby.