TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Žebyseněcodělo ?

Jsem překvapen. Po vyhoření mého altrusimu (zemřel před lety mlád a nepochopen) se teď letenských oprav ujala A. První pokus opravit díry v asfaltu betonem selhal. Beton se vydrolil

Druhý pokus o opravu jakýmsi tmelem selhal. Tmel nezatuhl a lepí se na všechno kolem v okruhu sta metrů.

Takže alespoň jsou nově natřené značky na slalom. Mimochodem – pár lidí mělo pocit, že když jsem je párkrát (za vlastní) natřel a pak obnovil po zimě, že to budu dělat pořád. Na**t!

A nakonec se A. zmínila, že snad na magorátu objevila spřízněnou duši – která by mohla pomoci protlačit alepoň nový asfalt do míst, kde jezdíme slalom.

K tomu jsem docela skeptický – již dlouho se proslýchá, že magorát nemá peníze a zoufale hledá někoho, kdo do Letné investuje a zachrání současný havarijní stav. Moje zkušenosti s nimi také nejsou přiliš povzbudivé, ale třeba se to změní k lepšímu.

Jistě, nabídl jsem pomoc 4a4 a od L. vím, že peníze z investičních fondů EU pro nás vázly na vlastnických právech k pozemku, cítím tu šanci. Pokud bude někdo z magorátu na vlastních pozemcích, mohly by se nějaké EU peníze podařit. Ale zatím je to hodně optimistické.