TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

S nebo bez ?-[import z mamil.cz]

Už jsem psal, že běhání se sluchátky ne-e. Což o to, aby držely v uších jsem jsem vychytal a Sennheiser MX 686G seděly jak přilepené. Jen mě štval ten ten kabel, který se věčně někde zachytával o cvičební stroje nebo mě při běhu obtáčel.

Udělal jsem si předčasného Ježíška s tím, že dám hudbě ještě šanci. Creative OUTLIER SPORTS byly ještě v limitu, co jsem za sluchátka byl ochotný dát.

První dojmy?

V uchu sedí dobře. Střední velikost špuntů se zdála velká, ale při prvním běhu se sluchátko dostalo zbytečně hluboko do ucha. Dodávají se ještě dvě velikosti, uvidíme.

Než se dostanu ke zvuku (nějak to hraje, měl jsem lepší i horší, za ty peníze jsem čekal víc – a to je vlastně všechno) – nemá to kabely. Jen jeden za krkem a celkové je to fantastické. Nikde nic nevisi, neplácá se. Prostě spáruju telefon a jdu. Zůstávají trochu obavy o nesymetricky umístěný mikrofon s baterii (nebo co je to za krabičku), ale teď v zimě, v šále a vysokém límci, se kabel někam schoval a v žádném případě netahal na stranu. Až budu v létě jen v tričku, možná to bude chtít nějaký klip za krk a chytim kabel tam – uvidíme.

Okolní zvuky tlumí slušně, když jim vyčtu, že až moc tak je to spíš můj problém a musím si pře běhu dávat pozor – ne chyba sluchátek.

První dojmy tedy fantastické a dávám běháná s hudbu šanci.