TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Freestyle park Modřany

oficiálně otevřený pro veřejnost. První a poslední překážka

 2009-07-29_18-11-44_29072009779

Aspoň že loď tam je

2009-07-29_18-04-02_29072009776

Fýdbek a nepochopení

z facebooku:

Q: Blíží se jízda v Praze. Je šance, že a/organizátoři, kteří vedou dav, budou umět bruslit a b/pochopí, že když je silnice z kopce a za nimi dav, je potřeba to trochu nechat rozjet, aby se to pod kopcem nehromadilo ?
Minulá jízda byla z mého pohledu poměrně mizerná ale pln optimismu doufám, že už hůře nebude.

A:AEGON večerní in-line bruslení V rychlosti jízdy se holt musí hledat kompromis – závodníci vs. začátečníci. Pokud je jízda pro vás pomalá, zkuste v tom hledat jiná pozitiva – třeba se kochat panoramaty.

Ve dvou ? Ve dvou…

R a jeho tajný plán. R a jeho naznačování. “Sejdeme se ve středu”. “Pojedeš z kopce”. Bude se něco dít.

Celá mega akce spočívala v jízdě do Bráníka, k parku volného času. Jupí, úplně něco nového, zcela nový zážitek. Stejně jako těch XY letošních jízd tou samou trasou na to samé místo.  Vůbec nic nového, zajímavého. Jen na konci návštěva u přátel R, kteří tam mají půjčovnu bruslí. Jsou s R takoví přátelé, že si i za chvilku vzpomněli, kdo to za nimi přijel. Proč se ptá ale na to, jak už jdou kšefty si nevzpomněli a setkání vyznělo do trapného mlčení.

Bože, zabij mě.

Do záhlaví?

Vypovídání svých pocitů na blogu má pro jednoho stejný účinek, co pro druhého modlitba. – Pěkné srovnání. @hassmanm

Úterní sřípky

  • Na brusle jsem se dostal večer na hodinu. Jen jsem brousil letenské lavičky, ale nic velkého: znovu nechci přistát na holeň, kde je strup rozhodně vetší než skvrna velikosti mexického tolaru a další rána do stejného místa by mě spolehlivě rozbrečela. Nekecám. Nové triky nebyly –ale pořád nemohu přijít na kloub insidu. Kam umístit těžiště (a hlavně durhou nohu, co se pořád někde plete), abych po zídce jel a nespadl z ní ?
  • Na stránkách LifeinLine dohořívá diskuze o chování dospělých na závodech dětí. Mí dva nejaktivnější fanoušci jsou jednak krásně paranoidní a jednak hlasy proti p. Hajnému jsou ve většině.
  • Na bruslích je aplikovaný jednoduchý skript, který, podle předchozích návštěv, podepíše mého milého anonyma, ať do políčka “jméno” napíše cokoliv. “tak az na to ze nevim kdo to je, tak me to automaticky prejmenovava, no super a co jako prazaci jsou vazne divni”  pobavilo nemálo. I když tenhle pseudo-útok je poměrně primitivní i na něj…

Žádná nová trasa

se nekonala. Standardně z Letné k Výstavišti (dneska je to jelo nějak rychlo, dole jsem přes koleje prosvištěl o něco nejistěji než obvykle), Stromovkou dolů, Trója, Hološovice, Palmovka, Křizíkova, Masaryčka.

Odtamtud tramvají (zcela překvapivě jsem nebyl na bruslích vyhozen z prvního (a posledního) vagonu na Flóru.

Na Flóře jsem obhlížel terén  na jednu možnou budoucí akci – a vypadá to slibně. Pak pěšky přes Želivského (kousek před ním jsou zajímavé lavičky – až bude slabý víkendový provoz, budou stát za vyzkoušení) na Strašnickou. Jel jsem v proudu aut a rozhodně jsem nezdržoval. i když si pár řidičů zatroubilo: zřejmě očekávají, že se rozplynu jako obláček páry nebo tak něco. Co přesně si od troubení slibují jsem nezjistil.

Skatepark na Strašnické jsem minul a vydal se směr Nusle. U Bohemky byla spousta policistů a fanoušků fotbalu. Jedni v černém, druzí zeleně pruhovaní, já pruhovaný červeně. Asi to nevypadalo jako barvy konkurenčního klubu a projel jsem bez problémů.

Nusle, po most a na Výtoň. Po nábřeží na Palackého náměstí, kde jsem měl poměrně hovězí nápad: byl jsem slušně utahaný, ale kopeček na Palačáku jsem si šlápnul naplno. Já vůl. Rozdýchával jsem to ještě u Národního divadla.

To mi už ale volal J, že je na Letné. V šest mi telefon nebral, o půl osmé mě začal shánět, kdepak že to jsem. Kvůli němu jsem to zkrátil a od Národního se svezl na Letnou tramvají.

Nakonec dvě kolečka po Letné s J, místo Kofoly toxická malinovka a domů.

Projížďka to nebyla velká, ale byl jsem mimořádně utahaný.

Blbci jsou zpět

Vlastně jen jeden, ale jako obvykle stojí za to. Před nedávnem upozorňoval, jak není anonymní a dneska pod vynalézavám id protuprdel a p.r.del oblažil svou přítomností blog.

Nevím, možná je to patologická posedlost mou osobou, ale zřejmě se měsíc dostal do fáze, kdy musí za každou cenu něco napsat. Juchů.

Ale nejveselejší je výpis SELECT * FROM `XXX` WHERE `ip` LIKE ‚62.77.119.62‘

pk

Možností je několik

  • pohádat se – a zvýšit návštěvnost stránek
  • poslat do prdele
  • ignorovat

Ano, c je správně. Tenhle útok je příliš primitivní i na rychlobruslaře.

Nové skateparky v Praze a blízkém okolí

Beroun

N4608_14471

Dolní Břežany

Resize_of_DSC_0196

via http://www.mysticconstructions.cz

Oba by měly být otevřeny po prázdninách.

15 nejúžasnějších momentů X-Games

safe_image

http://espn.go.com/action/xgames/xg15/topmoments?index=4

A musím ocenit komentátory videí. I po těch letech to prožívám, jak bych byl přímo na místě.

Tak tohle bych asi nedal…

19303596

Stránka 1 z 612345Poslední »