TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Martin Sáblík nebude

http://www.facebook.com/vecerniinlinebrusleni/posts/549954478398876

neboli čas zpět do ilegality… jestli tu ještě někdo na bruslích jezdí.

Umění lhát

V neděli 24. března se ve Sportovním centru v Nymburce konalo v pořadí již 4. MČR v halovém inline rychlobruslení Czech indoor inline Open. Stejně jako v předchozích letech se organizace závodu ujal pražský oddíl KSBM Praha, který ve spolupráci s ČSKB připravil pro závodníky i diváky velmi dobré zázemí i „šlapající“ program.

V letech 2009 – 2011 se to ještě jmenovalo Czech inline indoor open  a tedy, v návaznosti na 2011, může být letošní ročník druhý. Pokud se ale vezme v úvahu předchozí jméno a budou taktně zapomenuti lidé hození přes palubu, je možné za X-té MČR dosadit v podstatě libovolné číslo.

Letošní CIIO mělo rekordní účast – 136 závodníků od nás i zahraničí,

Podívám-li se na počet (jen online) registrací na ciio, vidím 145. Opět tedy nesedí čísla počtu závodníků, ročníků….

Mimochodem – centrální hala v Nymburce, která byla perfektním zázemím pro MČR – organizátorům trochu zamotala hlavu. Od počátku bylo jasné, že 100m okruh se sem nevejde. V cizině se ale také jezdí na menších.

Po rozruchu v Letňanech se zřejmě hledala jiná hala – a našla se tak perfektní, že se tam nevejde okruh. Ale nevadí, když to dělají v cizině, zmenšíme také. Však se také na počátku CIIO řešilo, že přes velikost a délka kruhu jsou věci, které tak být musí. Doba se mění a tak budeme zkracovat třeba na deset metrů, hlavně když to půjde zdůvodnit.

A vůbec. Jistěže jsem zahořklý starý deděk, který tomu nerozumí.

Poklady z blešáku

Přiznejte se, kdo z vás to také utrpěl ?  Pamatujete tuhle hrůzu vůbec ?

th_mid_16-03-2013-19-00-16032013029

Inline and The City

Ano, Slováci natočili něco, co mě vzalo u srdce. Hodně ze zmíněného je velmi blízké tomu, co cítím, co pro mě bruslení je. Či bylo.

S trochou nostalgie a ohromným nadšení. Doporučuji

Škoda že ve dvou třetinách se video změní na popis co jsou brusle. Možná to utnout po vzpomínkách (nebo jim dát větší prostor) by bylo zajímavější.