TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Pro kalendář přidána podpora Ical/ics exportu. Obč…(import z brusle.info/blog)

Pro kalendář přidána podpora Ical/ics exportu. Občas blbne čeština, jinak je to snad funkční.

Takže ať souží a chyby do diskuze.

Připraveno na jaro: na fotce osazeno agressiv f…(import z brusle.info/blog)

Připraveno na jaro:

na fotce osazeno agressiv framy, které vydržely přesně půl hodiny než jsem přerazil šroub a následně tím ohnul jednu stranu. Momentalně na reklamaci a brusle jsou osazeny fitness/freestyle rámy K2 (viz soul slide) a 80mm koly hyper.

Jo, a na fotce to není moc vidět, ale ty brusle jsou semišové :)

PS: vzhledem k trhání osmičky (dol, prasklá při tahání, odbrušovaná kost, několik stehů a hodina poctivé zubařské práce v kuse) si užívám tak antibioTIK….

PPS. v tomto zápisku se neobjevila ani jedna narážka na rychlobruslaře.  Vlastně až teď jo. Sakra.

V tomhle jsem jezdil A v tomhle jsem na bruslíc…(import z brusle.info/blog)

V tomhle jsem jezdil

A v tomhle jsem na bruslích přijel domů

Další revoluce v bruslení. Už je to poněkud únavné…(import z brusle.info/blog)

Další revoluce v bruslení. Už je to poněkud únavné. Viz gizmodo.com

Czech inline indoor open z první ruky.Fakticky a s…(import z brusle.info/blog)

Czech inline indoor open z první ruky.
Fakticky a stručně: první inline rychlobruslařské zimní závody v hale. V Letňanech. Už tenhle samotný fakt mezi některými vzbudil nějaké emoce, ale nic tragického. Asi.
Pátek
Vyměření dráhy, postavení mantinelů, zázemí, věšení reklamy. Super kolik se Lídě podařilo sehnat reklamy a cen.
Sobota
Už před půl devátou chodili závodníci. Jejich počet se nakonec dostal někam k 80ks, neboli plus mínus registrací z webu (Sakra, to je výzva pro FreeLetnou). Závody byly mezinárodní – jeden tým z Německa, jedna závodnice z Korei (na fotkách ta v sukni).
Mnoho disciplín, spočívajících ve startu, (několikanásobném) objetí oválu a nakonec finišem.
Nakonec skoro každý, kdo se zúčastnil dostal cenu či medaili z preclíku a konec.
Zaujatým pohledem člověka, který se motal kolem organizace to nebylo špatné. Názory závodníků a veřejnosti neznám a zatím nevím, kde a jak se ke zpětné vazbě dostanu.
Takže je po prvním ročníku a uvidíme, co a jak za rok.
Poděkování redakci Magazinline a všem, co se nějak podíleli či alespoň zveřejnili reklamu. (Ne, Ladronka to opravdu nebyla – ti se na slušnou prosbu u zmínění závodů v kalendáři vykašlali úplně. A to neměli jistotu, jestli to se mnou souvisí :)
A ještě samozřejmě na závěr: ano, dělali jsme to jen pro peníze a po závodech jsme tak v balíku, že na to můžeme dlabat. Ti, na které nezbylo na nové auto fmetle a nahlínách jsou tu plazmové tv či nové notebooky…

P.S Lída se ze mě celou dobu snažila dostat, proč zrovna já spolupracuji na rychlobruslařských závodech. No, třeba to někdy prozradím.

Foto na přání:

Fotogalerie

Otázka: je někdo schopen identifikovat ty brusle …(import z brusle.info/blog)

Otázka:

je někdo schopen identifikovat ty brusle uplně vlevo ?

 

Okolí Ladronky se bude dále upravovatPark Ladronka…(import z brusle.info/blog)

Okolí Ladronky se bude dále upravovat
Park Ladronka by se v budoucnu mohl spojit s Petřínem i oborou Hvězda tak, aby se člověk mohl procházet, aniž narazí na silnici.

Zastupitelstvo městské části Praha 6 dnes hlasy všech přítomných schválilo podání žádosti o padesátimilionový grant Evropské unie v operačním programu Praha  Konkurenceschopnost, informoval radní Prahy 6 Ondřej Balatka. Městská část v letošním roce počítá v rozpočtu na úpravu okolí Ladronky ve směru ke Hvězdě s 19 miliony korun.

Sportovně-rekreační areál kolem usedlosti Ladronka, odkud roku 2000 policie vystěhovala squattery, vznikl roku 2005 po rekonstrukci budovy. V posledních letech se v okolí stavěly chodníčky, cesty a sázela stromořadí. To má pokračovat i nadále. Heliport Vojenské nemocnice na Vypichu se přemístí, pod silnicemi se vybudují podjezdy. „Člověk bude moct pěšky, na kole nebo na in-line bruslích jet z Kinského zahrady nebo Petřína přes Ladronku až do obory Hvězda,“ řekl Balatka.

Hotovo by mělo být v polovině roku 2010. Celkem radnice Prahy 6 počítá s výdaji 19 milionů korun letos i napřesrok. Celkových 38 milionů nákladů se však v případě úspěchu grantové žádosti může snížit na desetinu. Praha 6 požaduje od EU na úpravu okolí Ladronky 50 milionů korun, její spoluúčast by představovala 7,5 procenta, tedy 3,75 milionu. Rozhodnout o žádosti by se podle Balatky mělo do září.

Martin Šalek
tiskový mluvčí MČ Praha 6

 

Pozn: Chcete číst co se chystá kolem Ladronky ? Čtěte brusle.info :)