TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Doběháno?-[import z mamil.cz]

Tedy – alespoň pro dalších pár týdnů. 

Noc, listí, čelovka. Nic neobvyklého. Až na jednu díru, která pod tím listím byla schovaná. Špička nohy pod tělo a dupnout celou vahou. 

Křupnutí až v lebce. A okamžitě jsem věděl, že je zle. První krok, jo, je to v háji. Tak dobře – kde jsem. Hm, na autobus 1.5 km, na tramvaj 2. Sem rychlá stejně neprojede – tak co, pomalu směr mhd. 

Tyhle výrony znám z bruslí a skejtu, takže dost vím průběh, diagnózu a léčení. Dobře, u dochtora bych asi nafasoval ještě sádru, takhle doma vezmu berle a bude to. 

Dopajdal jsem se na tramvaj – takže kdyby tam bylo něco ulomeného nebo přetrženého, tak bych to nedal. To vím. 

Večer už tlapka oteklá, dnes ještě víc. Dva a půl, skoro tři kotníky… O berlích se to dá, snažím se to maximálně odlehčovat… 

Víc mě štve, že v poslední době mi klesaly jak zevlovací časy, tak tepy – takže jsem se zlepšoval. No, teď to bude tak měsíc bez, což bude brutální sešup zpět, a i na plánovaný maraton to bude chybět. 

Takže táhni a srůstej. 

Další noční běh-[import z mamil.cz]

Jak to tak sleduju, měl bych natočit něco za světla. Nedaří se, nedaří. Ale aslepoň to není v pět ráno, ale v sedm večer. 

Jinak zcela standardní desítka.