TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Pokud jste to nezaregistrovali, stránky Rolldance …(import z brusle.info/blog)

Pokud jste to nezaregistrovali, stránky Rolldance jsou v provozu

Kofola – nejen na Moravě.na první pohled mimo mísu…(import z brusle.info/blog)

Kofola – nejen na Moravě.
na první pohled mimo mísu, ale vzpomeňet na nejoblibenější nápoj na Malé morávce a v přilehlém okoli.
1. Na mapy.atlas.cz je reklama, kde se da najít, kde všude v Praze mejí točenou kofolu (třeba v Šáreckém údolí u Vorlíků – kdo si pamatuje na cyklovýlet, tak to je ono)
2. Kofola hlídky.

http://brusleni.inline.sweb.cz/ – Dost fotek z růz…(import z brusle.info/blog)

http://brusleni.inline.sweb.cz/ – Dost fotek z různých inline závodů

Zlín – LešnáPro začátek upozorňuji na to, že jsem …(import z brusle.info/blog)

Zlín – Lešná
Pro začátek upozorňuji na to, že jsem stezku nejel a tak je to spíše letmý náhled. Pokud se tu mihne někdo z okolí Zlína a doplní mě, budu rád.

  

Stezka ze Zlína do Zoo Lešná. Všiml jsem si ji po výjezdu z města, kdy vede podle silnice, poté ji kříží v Kostelci, kde se mi ztratila, aby vyústila hned u ZOO jako velmi pěkná cesta mezi poli.
Pohodlněji bych viděl cestu od Zoo do Zlína – je to z kopce a je lepší se vézt než dřít do kopce, ne ?
Na první části mezi poli asfalt vypadá dobře, dál jsem to netestoval. Je to hodně stručné, ale až tam za nějaký rok pojedu, rozšířím info….

  

http://www.multiterrainskates.com/…(import z brusle.info/blog)

http://www.multiterrainskates.com/

Opava na bruslích – tentokrát v bílémV rámci dovol…(import z brusle.info/blog)

Opava na bruslích – tentokrát v bílém

V rámci dovolené jsem se zúčastnil zatím poslední Opavy. Zatímco se vedení sportovních kurzů potloukalo kdesi na Kypru, organizaci převzal Honza – a spolu s ostatními (kterých se mi zdálo méně než obvykle) zvládl dav na jedničku.

Heslo Bílá Opava se vztahovalo kamsi k bezručovské poezii, ale podrobnosti nevím. Pro splnění heslo bylo doporučeno dorazit v něčem bílém, či nějaké (bílé) masce. K vidění byla zdravotní sestřička, bílá paní a sbírka strašidel.

Hudbu zajišťovalo auto plné reprobeden, doprovod městská policie (i na bruslích) a občerstvení místní variace na dobrou vodu.

Naprosto rekordních bylo 571 (píšu to podle sklerotické hlavy) účastníků.

Tolik to objektivní.

A subjektivně ? Čím víc lidí, tím míň zábavy. Ať už délka čekání, až se všichni sjedou do skupiny, tak pár bezmozků, kteří komplikují či rovnou ohrožují bezpečnost ostatních. Plus hudební doprovod v podobě remixů (že se jedná o Faithless jsem zjistil v podstatě náhodou) naprosto bez nápadu.

Neboli: čím lepší pro rozšíření bruslení pro nejširší veřejnost, tím horší pro mě….

Kdyby ta sranda nebyla tak draha, docela bych o ni…(import z brusle.info/blog)

Kdyby ta sranda nebyla tak draha, docela bych o ni uvazoval…

Asi stárnua chystám se na kariéru úspěšného aliena…(import z brusle.info/blog)

Asi stárnu
a chystám se na kariéru úspěšného aliena. A co mě vadí ? Jednoduchá věc: záplava odpadků na Letné. Ne že by za ni mohlo město – naopak, uklízeče tam vídám poměrně často. Spíše skejťáci. Speciálně kolem laviček, kde relaxují mezi dvěma nepovedenými triky a jedním špekem jsou v závějích plastikových lahví.
A co koše ? Pravda, většina jich padla za oběť skokům (pravda, po třetím člověku, co se mu koš nepodaří přeskočit (což je tak v reálu třetí skok celkem), ale jsou i takové, které jsou přišroubované k zemí a podle síly plechu přežijí i atomový odvetný úder Severní Korei proti předpokládané americké raketová základně ve Střední Evropě).
Ale nosit odpadky do koše není cool. Nehledě na to, že subjektivně mám pocit, že s nadcházejícím Mystikem a přílivem cizojazyčných skateboardistů je tam lahví den ode dne víc – ale možná je to jen subjektivní.
A koneckonců i rozebírání schodů, protože schodové desky z leštěné žuly jsou dobrým základem překážek – podle hesla Pokud tam nevyskočím, tak to snížím. Problémem je, když se pro skejťáky stane problém i překážka se zápornou výškou.
A výsledek či morální poučení ? Není…

Já vím – ale zkuste odolat :)…(import z brusle.info/blog)


Já vím – ale zkuste odolat :)

Praděd a okolí – tentokráte na kole. Co, Radku, vy…(import z brusle.info/blog)

Praděd a okolí – tentokráte na kole. Co, Radku, vyděláš si to podzima ?

Stránka 1 z 212