TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Vánoční běh-[import z mamil.cz]

Jednou za nějakou dobu si dopřeju komerční masovku – takže letos i loni předvánocní běh.

Syn si dal nesoutěžní dětský, prý 1km. Za 3:14, takže tomu kilometru úplně nevěřím. Nebo ho dám na atletiku. Už zítra.

Dospěláci pětku, tentokrát s novou zatáčkou na Štvanici, takže to těch pět bylo. Loni jsem nastupoval po nemoci a nějak nachcípanej (vím, že jsem běžel v zimní bundě), letos docela v pohodě a uvažoval jsem o nějakém tom rychlejším čase.

Ale to bych se nesměl zaseknout na startu někde v polovině a pře pár užších míst se neprodrat dopředu. Ale co, byla to sranda akce, tak kam se honit.

Zase mě překvapilo, kolik lidí musí na 5km pravidelně hydratovat (flaška v ruce), lapat po dechu (třetí kilometr v tempu 6/km) a na čtvrtém už jenom jít.

Dobře, syn taky přepálil, ale tomu je pět :)

Počasí dobré, high-five se Santou, Sobem a Medvědem (ne, neptejte se), parkování za devatero horama a řekama, kde je zóna a místi aspoň na jedno auto, občerstvení, organizace… Prostě závod „starejte se o mě“.

 Točil jsem video – z kamery 35 minut záznamu, Quik to stáhnul na 50s a nemám pocit, že něco podstatného zapomněl. Video na Youtune a stejně čekám, že mě nějakej automat zařízne za autorské práva. Jo, to kratší, samozřejmě. Nedovedu si představit, kdo by se chtěl na tu půlhodinu dívat.