TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

[b]Letenské večery…[/b] … jsou občas za všechny…(import z brusle.info/blog)

[b]Letenské večery…[/b]
… jsou občas za všechny peníze. Naposledy se o pobavení mojí osoby (většinou líně zevlující kolem slalomu) postarala Tóča Crew.
Tentokrát se rozhodli, že svými disko kreacemi nebudou oblažovat jen sami sebe navzájem, ale že se předvedou jako program na dalších závodech Nestlé série.
A jak řekli, tak udělali.
Uniklo jim jen několik detailů. Jako třeba nutnost vystoupení alespoň částečně secvičit, nebo se alespoň dohodnout, co a jak.
Vnitřní rozpory vyhrotil Bohouš, který odmítl Tóčův návrh ohledně jednotného oblečení s tím, že tepláky jsou pro buzeranty.
Což si zase vzali osobně ostatní a argumentace o sexuální orientaci zúčastněných postupně nabírala tak bizarní rozměry, že si navzájem vyčítali i co kdo poslouchá za hudbu. Resp. Pokud neposlouchá XY, tak není bruslař.
Do toho Nell kouřila jednu cigaretu za druhou vytočená na nejvyšší míru – jako jediný má zkušenosti s veřejným vystupováním, jela přes celou Prahu aby to stihla a nakonec se jí nejen nikdo nevěnoval, ale její názory ani nikoho nezajímaly.
Já stál opodál a královsky se bavil – obzvlášť, když každou chvíli někdo vyjel z chumlu, rychle přede mnou zdrhnul ostatní a zase se do chumlu rozhádaných bruslařů vrátil.
Poté, co si vyjasnil sexuální orientaci, kdo je „ten správný“ bruslař, co se má poslouchat a případně kdo komu vrátí cd začala příprava na vystoupení.
Banda sólistů snažící se zachovat stejné pohyby alespoň deset vteřin. Bože, to byl pohled.
Všudypřítomné Tóčovo „Vy budete tady vzadu a já se tu budu dělat….“ už byla jen třešinka na dortu.
Jak jsem do Plzně nechtěl jet, myslím, že tohle si nenechám ujít….