TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

První letošnízevlování se stalo realitou. Vcelku n…(import z brusle.info/blog)

První letošní
zevlování se stalo realitou. Vcelku nepříjemný podzimní/jarní den přivítal postupně standardní osazenstvo letenského slalomu. První Radek, pak já (to bylo překvapení, když sraz, s kterým jsem počítal na neděli byl o den dříve :), Kýblmen … a pak dlouho nikdo.
Proběhla jarní údržba slalomu – napřed jsme zametli a pak jsem přestříkal barevné kolečka pod kelímky. Samozřejmě, že si Radek nemohl odpustit narážky na mé historické neúspěchy v podobě slalomu nastříkaného do zatáčky. Doufám, že tentokrát je to alespoň přibližně rovně. A stejně to budeme pořád shazovat.
S Kýblmenovým příjezdem se začalo trochu jezdit – co tak vyplynulo z hovoru, tak na tom stejně nikdo poslední minimálně měsíc nestál a tak to podle toho vypadalo. Já s Radkem jsme se snažili neshazovat kelímky na nejdelším rozestupu a u Kýblmena bylo občas možné pochopit, jak se mu ty nohy motají.
Prostě všichni jsme jezdili hluboko pod loňským standardem a svými očekáváními. (Pokud jsem touto větou někoho urazil, poslužte si nenávistným komentářem).
Pak už to nabralo standardní letenské obrátky – více se povídalo, než jezdilo. A když se víc povídá než jezdí, vede to k tomu, že jezdění vypadá stále hůř a proto se o to víc povídá.
Pak dorazilo „Veselé zelí“ + další dva, u kterých mi zrovna teď vypadla jména – omlouvám se, připomeňte se v komentářích.
Za všechny slibotechny, které slibovali příjezd a nakonec se na to vykašlali jmenujme Iceho – tudíž dohoda o ledovém hokeji padla. Možná se místo toho někdy uspořádá inline floorbal. Nebo také ne.
Nakonec (pro mě) jsme s Radkem přesunuli rozhovor do hospůdky. Na jedno.
A když jsme se vrátili, zbytek zrovna vyrážel na langoše – právě tam, odkud jsme přijeli.
Já to vzdal a vyrazil domů – jak se vyvíjel zbytek odpoledne pro ostatní už nevím.
P.S. Při jízdě na bruslích s koštětem v ruce člověk narazí na spoustu zajímavých pohledů jeho směrem. Copak je to nenormální ?Jsem prilis sexy na zadani alternativniho textu ;)
P.P.S. Fotky z mobilu dodá Kýblmen. Pokud na nich budu z profilu, zase je smažu.Jsem prilis sexy na zadani alternativniho textu ;)