TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Pro příznivce občerstvení přímo na Letné se chystá…(import z brusle.info/blog)

Jsem prilis sexy na zadani alternativniho textu ;)Pro příznivce občerstvení přímo na Letné se chystá otevření nového občerstvovadla – Na Baště.
Baráček vedle staré půjčovny bruslí u tenisových kurzů stál loni celé léto nevyužit, ale s nadcházejícím jarem se zřejmě probere k životu.
Uvnitř je několik stolků stylem mezi McDonaldem a kavárnou. Za nedlouhým barem už stojí hromada lahví. A dláždění na trávě dává tušit budoucí letní zahrádku.
Horší je to s dostupností – na bruslích pouze ze strany od Letenského zámečku nebo přes asfaltový ovál hřiště. Jinak zbývají dlážděné cesty kolem hřiště.
Ano, dlažba a poloha hned u dětského hřiště. Dovolím si prognózu, že pro bruslaře to bude složité až nemožné. A to se neví, jak se k bruslařům bude stavět obsluha.
Ale dost spekulací.
Jídelní/nápojový lístek vyvěšený ještě (?) není, tudíž cenovou relaci odhadnout také nelze.
Tudíž pokud Trnka Pod topoly občas umyje půllitry a trubky k pípě, bude díky lepší přístupnosti bruslařsky více příjemný (inline friendly)