TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Čarodějnice na LadronceČarodějnice na Ladronce v P…(import z brusle.info/blog)

Čarodějnice na Ladronce
Čarodějnice na Ladronce v Praze 6 odstartují v pondělí 30. dubna 2007 ve tři hodiny odpoledne a těšte se na opravdu pestrý program, který bude obohacen o řadu novinek.

Mezi tu největší patří vystoupení finalistů původní české soutěže Česko hledá písničku, kteří k večeru přispějí do žáru zábavy svým vlastním hudebním dílem. Tomu bude předcházet den plný zábavných soutěží o zajímavé ceny – mimo jiné se bude soutěžit o titul Miss čarodějnice, a to hned ve dvou kategoriích – buď na in-line bruslích, nebo bez nich. Nalíčit a upravit se bude možno i na místě v čarodějnickém salonu krásy.

Po čarodějnickém discu zapálí starosta Prahy 6 Tomáš Chalupa hlavní hranici, na které bude symbolicky upálena čarodějnice ze slámy. Krom ohně, který bude samozřejmě doprovázet hudba, vás rozpálí i kapela Laura a její tygři , která zahraje na závěr. Vítán je každý, kdo přijde s kytarou a bude mít chuť si společně zahrát a zazpívat u ohně.

Milovníci sportu se budou moci vyžít při petanque, kroketu nebo lukostřelbě. Jedlíci si zase pochutnají na vuřtech, špízech, klobáskách i seleti, nezastupitelné místo zde bude mít i vegetariánské občerstvení. Diváckou zárukou je samozřejmě i vstupné zdarma.

Přijďte se podívat do parku Ladronka na největší oslavu "Čarodějnic" v Praze! Pro malé i velké je připraven bohatý program. Můžete se aktivně zapojit nebo jen tak relaxovat. Pro děti jsou připravené soutěže Čarodějnice/Čaroděj na bruslích, Miss čarodějnice a spousta drobných soutěží. V 18 hodin nám můžete pomoci vytvořit český rekord v počtu čarodějnic na jednom místě a počkat na slavnostní zapálení obří hranice v půl sedmé. Nebudou chybět ani buřty a další pochutiny.

V 19 hodin vystoupí kapela Milo a po ní ve 20 hodin skupina Krausberry.

Datum konání: 30.04.2008 od 15:00 do 22:00
Místo konání: Ladronka