TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Je čas. Chtěl jsem počkat na příspěvek 2000, al…(import z brusle.info/blog)

Je čas.

Chtěl jsem počkat na příspěvek 2000, ale co už.

Objevilo se to tu v několika náznacích – tak to mohu prohlásit zcela veřejně. Odcházím z brusle.info/blog. Po šesti letech a tisícovce příspěvků. Je to zvláštní pocit, ale zároveň je to posun, který jsem už asi potřeboval.

Myšlenky na opuštění blogu se u mě objevovaly poměrně pravidelně, ale většinou zvítězila potřeba psát, třídit si myšlenky, psát si deník. Takže si teď vedu deníček jinde. Neřeším v něm světové problémy, neřeším pokřikující anonymy (poslední kopanec do PK84), píšu jen a jen pro sebe. Co a jak chci. Velmi uspokojivý pocit.

V první řadě musím poděkovat všem kteří sem psali zajímavé články, komentovali a podíleli se na běhu blogu. Několik z vás jsem poznal až díky blogu a jsem tomu nesmírně rád. Ale je tou loučení pouze virtuální – na bruslích či jinde na webu budu dál.

Rád bych poděkoval i smečce idiotů, kteří kopírovali  mé články na všechny možné weby a zároveň pod nimi rozjížděli plamenné diskuze. Můžete bouchnout flašku – i když v tom hrajete zcela zanedbatelnou roli. A nebo prostě jen jděte ke všem čertům. Vážně.

Co zdejší blog ? Coby – je to jen na vás. Registrace je tu otevřená, systém je v nejlepší možné podobě, než mě přestalo bavit programovat ho. Akce, fotky, videa – je to jen a jen na vás. Vím že se tu najde dostatek autorů, kteří dokáží psát zajímavě o bruslení. Co ?

A je to. Teď čekáte odkaz na nový blog, že ? Obávám se, že vás zklamu. Nebude.

Tím se končí jedna kapitola zdejšího blogu. Další je před vámi – jako nepopsaný list. Doslova. Děkuji všem co sem přispívali a doufám, že budou pokračovat i do budoucna.