TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Chvíli nepršelo

ale nálada nějak moc nebyla.

Včera mi R. strčil kolečka: Labedy, 80mm, tvrdost 85A. Že je mám otestovat. Úplně nevím, co si tom myslet. Půjčovna moc neprosperuje, kola normálně naceněné a po jakémkoliv testu koleček už jsou neprodejná. Možná, kdyby se tvářil méně jako tajemný hrad v Karpatech a více dokázal říct, co se děje, bylo by všem lépe.

Ve Stromovce jsem si trochu zařádil na kmeni – pokud o jeho přejetí nedopadl, resp. dopadl jsem až na asfalt. Pak na mokrém asfaltu pár slajdů. Pokus o projetí okruhu nevyšel – u Šlechtovy restaurace je to pro průjezd zavřené komplet. Nevím, na jak dlouho, ale nedá se projet celý okruh a jde to jen sem a tam – jak opička na gumičce.

Kolem Trojského kanálu – jak už nevyšel post z telefonu, vody je v Praze dost. Aspoň tam, kde je to dobře vidět na březích.

27062009614 27062009615

Přes Holešovice, Palmovku na Florenc. Ale tak jsem si to dnes ani neužil – tupě jsem jel a myslel na své. Tímto se omlouvám několika chodcům.

27062009616

Z Palmovky jsem to prokličkoval přes Příkopy na Národní, po prostudování jízdního řádu přesun na Anděla na tram. 9. A tou na konečnou.

Zakličkování přes Řepy a směr Ladronka. Na Vypichu staví (pro změnu) nové obchodní centrum, chodník sprznili zámkovou dlažbou, uklidil jsem se na silnici, která ma opravený asfalt.

27062009618

Na Ladronce páv, dav bruslařů a horko jak v prádelně. Street přes Strahov a Belvedér na Letnou. Ta mě přivítala deštěm. Dojel jsem zpět do půjčovny, kde se R moc netvářil, že nemám namontovaná kola. Hm.

Lilo obstojně, a tak jsem využil boty, které mám v půjčovně schovaná právě pro tyhle příležitosti.

Konec.