TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Denní příděl WTF

Helmičky útočí

„Budeme usilovat o to, aby se na jednom místě sešlo nejvíce bruslařů s ochrannou přilbou. Jízda s helmou je vlastně podmínkou účasti. Chceme tímto ukázat, že vyjet si na inlajny s přilbou je samozřejmostí, že se nejedná o nic neobvyklého nebo trapného.“

Kdo nenosí helmu jen z tohoto důvodu je blb. A kdo ji nosí ze stejného důvodu, je blbec také. Preferuji zdravý rozum, vlastní úsudek a zodpovědnost za vlastní rozhodnutí.

Takže vzhůru do osvěty a za chvíli s to lehce posune “kdo nenosí helmu, není normální”. Dávám tomu tak rok, dva…

http://www.regiony24.cz/11-120412-in-line-bruslari-budou-ve-frydku-mistku-u-olesne-usilovat-o-rekord

Hodnotíme brusle

Head Freestyle, jak je již z názvu patrné, jsou určeny k volnému stylu, čili můžete si na nich zajet slalom, občas si skočit nějakou tu překážku, projet se po městě nebo ujet pár kilometrů po stezce. Brusle jsou poměrně pevné a tvrdé, proto bych jejich využití viděl spíše ve sféře aggressive.

Řeč je o bruslích s 80mm koly a odlehčeným rámem. Netuším, čím se dotyčný dopoval, že v nich viděl agresivní brusle.

Pro představu:

Freestyle Agressive

free

agro

4 kola 70-80mm, odlehčený rám, místy výztuže proti prodření nemají všechny značky implementovány kola kolem 60mm, často jen dvě. Velmi robustní rám, doplněný výměnnými částmi pro velké opotřebení.
Bota zpevněná a robustní

http://www.koleckace.cz/head-freestyle-dalsi-hrac-na-poli-koleckovych-brusli