TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Nějak se mi tu množí

příspěvky typu “alespoň na chvíli”. Nedá se ale nějak nic dělat. Dojedu maximálně na Letnou, zkusím pár triků… a musím zpět. Docela zajímavé směry nabírá můj život a brusle to odnáší.

Dnes večer to byla Letná. Jak jinak. Po dlouhé době jsem potkal A, pokecali jsme o focení i bruslení. Dozvěděl jsem se termín na Freestyle Letnou. 17. září, propagace zatím nulová. No, kdo ví, ví, kdo neví, proč by měl jezdit. Nebo tak nějak přístup k tomu celému. Whatever.

Pak jen pár triků. Nic složitého, ale zpocený jsem byl slušně. Protože to od západu vypadalo na vodu a jako bonus se krátí den a kolem deváté byla tma jak v pytli, bylo po všem poměrně záhy. Ale alespoň něco.

Mimochodem – “tančící děti” (familiérně jim přezdívám epileptické) jsou také srandovní. Donedávna chodili kluci a pár pěkných holek. Teď je na Letné jen překlackováno. A sledovat hochy, jak spolu tančí… to už není ani GayPride 2011 ale prostě hnus.

140820113676