TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Standardně Prahou

Stromovkou (okruh stále ještě není průjezdný celý). Potkal jsem Honzu (??), který před pár letí i jako čerstvý důchodce na Letné balil slečny (dokud nedorazila jeho zákonitá a nezatrhla mu to). Užívá se důchod kdesi na statku za Prahou a stále vypadá tak na pětapadesát. A ve Stromovce kouká po ženských.

Přes most a do Tróji. Chvilka zablbnutí na památníku a přilehlé zídce a pokračuji přes Holešovice. Nějak se mi místní zídky začínají ojíždět – bude to chtít něco nového. Plus chvilka přemýšlení o aranžované fotce. Možná se to stihne letos zorganizovat…

Plus malý závod s výletní lodí ze Zoo.

Dále přes Palmovku, Křižíkovou, na Národní na tramvaj. A směr Pankrác.

Lehké kroužení v okolí Pankráce, hledání zídek, laviček – prostě čehokoliv, kde se dá jezdit. Nic moc. Street na Vyšehrad a přes centrum zpět na Národní. Část z něj po ucpané Legerově mezi auty – pěkné.

Z Národní tramvají na Bílou horu a zpět přes přeplněnou Ladronku na Letnou. tam mě sice ještě J. zkoušel vytáhnout na letenskou projížďku, ale dal jsem přednost nacpat si břicho. Po +-třiceti kilometrech už jsem snad měl nárok.

Hudební doprovod pro dnešek: Tichá dohoda a Skyline

Konec.