TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Od důchodců k důchodcům-[import z mamil.cz]

Dneska v klidu do parku a cvičit. Už tam některé stařečky (70+) znám od vidění a zdravíme se. Nic víc – jsem na ně moc mladej, ale alepoň ten pozdrav potěší.

Kolem parku jsem přidal dvě zatáčky, takže běh mezi kruhem na strojích je rovný kilometr, možná něco mále přes. Stejně jako jsem přidal na strojích – přítahy po deseti, dřepy po třiceti a přitahování kolem ne na loktech,ale na napjatých pažích.

Vytrvalostní cviky jsem přestal počítat – počítat do sta nebo šedesáti byla pěkná obsese a protože jedna písnička má kolem tří minut, jedu na dvě písničky volně a jednu v tempu. U hodinových trancových kompilací to ale asi bude problém.

Místo třetího okruhu jsem se zaběhl podívat na jiné hřiště pro seniory. Dolů, vedle Podolské vodárny. Běh z kopce rychlý, hřiště umístěné pěkně. Ale i když je to podle provedení stejná firma, jsou ty stroje trochu jiné. Něco je o pár centimetrů kratší či delší, jinde je doraz dřív. Prostě nezvyk.

Odtamtud na schody (přidaná rovinka a další blok!) a přes park (celý kopec vyklusaný!) domů.

Déšť co se celou dobu chystal, se nedostavil.