TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Co dělat?-[import z mamil.cz]

to je otázka. Klídek koleni vyloženě prospěl, takže jsem se dobelhal (a teď to není narážka na můj běh, fakt chodím pomalu) do parku, že si aspoň trochu zacvičím. A ejhle, ono to koleno, resp stoj na něm, se objevuje v nějak podezřele mnoha cvicích. Takže vlastně pár prostných (která jsem flákal a jak tak sleduju, tak je rozhodně nesmím vynechávat. Tělo se nechce hejbat a až žasnu, jak moc), kliky a takové pitomosti.

Ale dokázal jsem se tím zabavit skoro tři čtvrti hodiny v kuse. Pravda, do něčeho intenzivního to mělo daleko, ale to je spíš tím, že si nějaká rutina musí sednout.

Ještě jsem se byl podívat na real street workout hřišti – teď v noci, takže sám. A největší nevýhoda ? Netuším, co tam. Na nějaké přítahy jsem moc hroch a různé soustavy tyčí mě neinspirují ke cvičení. Budu muset jít okouknout, co se tam tak dá dělat, ale co většinou zahlédnu, tak to má docela blízko k olympujským kreacím a ne k nečemu, co mám vůbec šanci dát.

Takže se snad koleno uklidní natolik, abych se mohl vrátit k běžné rutině, byť s omezeným během.