TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Světlo!-[import z mamil.cz]

Hurá, kolo za světla. Vzal jsem ho provětrat do Krčáku na ty nejprofláklejší traily, co tam jsou.

A nemám najeto, nemám. Jistota je výrazně menší, tudíž i rychlost je tragická. Ale zase mám čas si udělat fotku nebo se jen kochat.

Z Hrádku dolů přes kámen a kousek po předním jako obvykle, ale traverz po vrstevnici zpět je vyjetý a ač jsem ho jezdil bez brzdění a šlapání, dnes jsem se nevyhnul ani jednomu.

Kolem školky nahoru a na můj nejoblíbenější trail. Trochu jsem se bál, protože na jiném serveru pro běžce jsem četl, že ho někdo proznačil sprejem a že tam bude nával, ale naštěstí je to starý článek a šipky na stromech najde jen ten, kdo ví, kde jsou.

Kousek před koncem jsem se rozhodl, že to otočím ještě zpět, takže nastalo tlačení do kopce. A ano, kdybych myslel, tak bych tlačil výrazně kratší trasu k altánu a byl bych na cestě. Stane se.

Pak už jen dojet nahoru včetně zabijáckého kopce z Kačerova. Ale protože koleni se spíš libí větší frekvence menší silou, měl jsem hodně podřazeno a tak jsem za rekordem zaostal asi o hodinu, nebo tak nějak.

A to bylo pro dnešek vše.