TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Další třicítka za mnou-[import z mamil.cz]

dalších třicet dní pryč – a k čemu to vedlo ? Ke zjištění, že to takhle psát je blbost :)

Zůstanu u blogu k jednotlivým dním, zatímco výkony (aehm) mi jistí jiný soft přímo z gps záznamů. A docela uvažuju, že z něj udělám alepoň záklaní xml výstup, který se mi bude načítat sem jako aktuální statistika.

S výkony jsem a nejsem spokojen. Kolo dobrý, to mě netrápí. Spíš běhání – chtěl bych pravidelněji (hm, dvakrát denně?) něco kratšího a místo toho mi tam jedno za dva tři dny padne 12+. Ale vlastně nevím, co by bylo lepší. Nikdy jsem nebyl sprinter, takže pomalu a deleko je pokračování celoživotní kariéry.

Chtělo by to nějaký posun – ale nedaří se mi hubnout. Omezit žraní zkusím o dost drsněji a do konce prázdnin šest dolů – to je dvě kila za měsic, to není nereálné. Když je z čeho. A jo – těch šest kilo znamená dostat se pod stovku, což by mělo přiníst i nějaké zrychlení.

Ony zatím běhy by mohly být rychlejší o nějakých 15-20s na kilometr – ale víc mi vyhovuje pomaleji a mít dost sil a ne na konci padnout a vzpamatovávat se z toho další týden.

Jako další tajný běh mám Praha – Kralupy. Opět – znám z kola. Je to celkem 25, pokud bych to protáhl do Veltrus, jsem na 30. Tak na čtaři hodinky běhu. Jasně, Keňané mají maraton za dvě, ale co já, copak jsem nějakej černoch ?

Plus logistika – nějak se zcivilizovat před nástupem do vlaku zpět by neškodilo – budu smrdět jako stádo opiček makak…

Takže plán je někdy koncem léta třicet. A přístí rok maraton za nějaký rozumný (pod 5h) čas.