TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Čeho je moc

to je daleko.

Dneska jsem to trochu (dost) přehnal.

Kladenská

Jako první jsem se jel projet původně na poštu. Nějak se to ale změnilo na Evropskou a o chvíli později se to změnilo na Kladenskou. Gpska běžela, ale jak se ukázalo, rychlost si musím znovu spočítat jen jako průměrnou a maximální rychlost to neukládá. Hmmmmm.

Jelo se dobře, zima hnala dopředu. Jen škoad na Bořislavce velkého provozu – musel jsem uhnout a jet zadem…

Stromovka

Jen jsem se chtěl podívat, jak je na tom půjčovna inline bruslí ve Stromovce. Blbě. A nechtělo se mi to hned otočit, takže jsem zvolil nejkratší cestu kolem Stromovky zpět na Letnou. Což tedy úplně nevyšlo a objel jsem to přes centrum.

Bráník

A zpět. Kde se vzalo, tu se vzalo byl jsem v Bráníku. Tentokrát jsem jednu cestu jel tramvaji (ano, fuj, hamba), ale zpět už na bruslích. A měl jsem toho tak akorát. Až úplně dost.

Za zazněmanání stojí snad jen kostka betonu (2x2x2) umístěná v cyklostezce pod Vyšehradem. Jinak vcelku obyčejný street.

Dojel jsem to tak nějak a byl jsem moc rád, že jsem doma.

A co ukázaly první větší jízdy s Gps ? Poloha občas uletí a já mám průměr městem kolem 15km/h. S tím, že tam jsou čekání, kopce, občerstvení a smskování. To docela jde…