TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Duní prázdné hlavydál a dál.Události v diskuzích …(import z brusle.info/blog)

Duní prázdné hlavy
dál a dál.

Události v diskuzích na ladronka.cz dostávají obrátky, že už ani není třeba mého popichování. A jak si můžete přečíst v editorialu nového magazinline, zřejmě to bude poněkud rozsáhlejší.
Je pravdou, že v internetové diskuzi se dá jen prohrát. A nezáleží na argumentech.
Fascinuje mě, kolikrát se v diskuzi objevuje tolerance. Na první pohled pěkné. Na druhý zjistíte, že se zmiňovaná tolerance projevuje pro TY DRUHÉ. Neboli: budu tolerovat pejskaře, kolaře (doplň cokoliv dalšího) všude jinde, KROMĚ Ladronky. Pokud budou KDEKOLIV jinde, tak mi nevadí a mohou si dělat, co chtějí.
Druhou formou tolerance je SROVNÁNÍ. Toleruji tedy všechny bez rozdílu, pokud JEZDÍ STEJNĚ jako já. Ti pomalejší/rychlejší/nešikovnější tam nemají co dělat.
Další stadium už není tolerance, ale majetnictví. Pokud tam JEDU JÁ, ať se ostatní přizpůsobí (uhnou, jdou jinam atd).
Jako řešení vidím jednoduchou věc: mobil a Městkou policii. Zatímco někteříé jedinci se vyžívají ve vyhrožování fyzickým napadením

… na mou nabídku, že do ní příště vrazím, aby měla alespoň důvod ječet…
… Tedy jsem mu slíbil, že dostane pár výchovných přes hubu, jestli nevypadne…

Oba citáty Martin

Domnívám se, že plodnost celé této diskuze je nulová. Ti, kteří mají potřebu si něco dokázat si budou dokazovat svou virtuální nadřazenost, ale aby z toho vznikla jakákoliv aktivita směřující k úředníkům s návrhem řešení od lidí „z dola“ není.

Jako promiň, ale debata s úředníky konstruktivní nebude nikdy a nikde. A hlavně, nějakým vyvěšeným zákazem "někde" se řídit nebudu, a už vůbec kvůli tomu nebudu nikam vážit cestu

Odřená

A jak to vidím ? Zřejmě dojde k nějakému významnému incidentu, po kterém bude Ladronka pro bruslaře zavřena.
Nemohli jste se dohodnout ? Neuměli jste se chovat ? Tak nebudete mít nic.

P.S. Moje role v diskuzi? Ďáblův advokát. Skoro se dá říci, že beze mě by si tam pěkně notovali. A co se týče některých jedinců, tak těmi se bavím. A i když jim to přímo napíšu, tak stejně pokračují.
A ano, jsem si vědom, že jsem diskuzi prohrál kliknutím na tlačítko Odeslat