TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Ve sněhu

už se to stává pravidlem. Ve chvíli, kdy vyjedu ven začne sněžit. Dojedu na Letnou, projedu pár triků a sníh začne být neúnosný a jedu domů.

160120124859 160120124857

Ale samozřejmě předsevzetí: nový trik nebo trik na něčem novém. Chápu, že pro někoho jsou to triviality, ale po těch letech co jezdím už dlouho vím, že je to spíše v hlavě než v nohách – přesvědčit se že to půjde je devadesát procent, zbytek je zanedbatelný. A po letech jezdění už se o sebe bojím a víc přemýšlím, co se stane, když se to nepovede. Místo starého přístupu “pošlu to tam a uvidíme, jak a kam to dopadne”.

Tímhle úvodem se dostávám k zídce, která jistě není ani složité, ani náročné. Pro někoho, kdo jezdí aktuálně XX hodin denně. Takže já si tam dal soul. Jen soul. Hm. První dva pokusy s odskokem do půle schodů, další až za ně, třetí a poslední 180out.

160120124853

A pak přišlo to, co jsem nečekal. Totální přiliv adrenalinu z vráceného triku. S úžasem jsem zjistil, že se mi klepou kolena.

Ale už mám něco za sebou a než se v euforii někde roztřískat, raději se uklidit domů. A stejně sněhu začínalo být dost.