TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Ještě kousek a pak už pojedu domů

Po odpoledni v půjčovně a shlédnutí byznysu jsem byl rád, že jsem mohl zmizet na brusle. Přes Stromovku dolů (podle GPS vylepšen rekord dolů lehce nad 52km/h) a argentinskou přes Štvanici a Hybernskou na Žižkov.

Že si jen projedu stezku a domů.

Dojel jsem na Národní, že skočím do tramvaje 18 a dojedu zpět na Letnou. Ale nechtělo se mi. Po nábřeží, pak přes Karlovo náměstí do Nuslí.

2010-05-22_19-49-10_220520101964

Vyběhnout nahoru na Vyšehrad (po Zvičině nejsou kopce menší, ale nejsou tak beznadějné) a na Pankrác. Chtěl jsem si osvěžit Jeremekovu. Gps už tradičně stávkovala, takže jsem rychlost vzal podle radaru, který měří na 40 km/h. No, bliknul mi červeně na 53km/h – jen nevím, podle čeho mi pošlou fotku.

Zpět po nábřeží pod Vyšehrad a na Anděl na devítku – vzhůru do Řep. Tam je cesta…no, spíše prostředek než užívání si. Na Bílou horu, přes nově upravovanou Ladronku, kde se chytla gpska.

ladronka

Na Strahově mě dohnal dluh jídla a cukru – bylo to složité, ale nakonec jsem našel otevřený obchod a doplnil, co doplnit šlo.

Pak už jen tradičně přes Dlabačov a zadem kolem hotelu Diplomat. Na výjezdu na evropskou mi vyšla zelená a tak jsem měl celou Evropskou chvíli pro sebe.

Utahany, ale spokojený.