TiK

V minulosti to bylo bez zábran, chápeš? Bylo to bez starostí a všechno bylo jako první jízda. Tam, kam jsi jel, tam nikdy nejel nikdo jinej

Další večer na Letné

aneb jeden z mnoha adeptů na nejnudnější nadpis příspěvku. Co se dá dělat ?

Ale jinak vcelku standard. Přes Letnou; na Spartě se hrál nějaký fotbal a tudíž i pod policejním dohledem. Radka jsem si zinkasoval za včerejšek a vrhnul se na lavičky.

Momentálně řeším dilema s výměnou koleček (pozor, tohle je blog o bruslích – tohle opravdu není můj největší životní problém). Možnosti jsou dvě:

Nová labedy 80mm/85A

  • pojede to rychle, bude to mizerné na lavičkách

Staré labedy, původně to samé, aktuálně zadní kola kolem 65mm.

  • Výborné na lavičkách, i kvůli popraskaným středům to moc nejede.

Tak, a teď babo raď – chci jezdit rychle a nechci se omezovat na grindech. Ale asi vyhraje i lenost a nechám to ještě chvíli tak, jak to je.

A ježdění ?

Pár grindů na soul, hraní si s acidem, sem tam nějaký polet. A jeden pád na klíče v kapse. Chvíli jsem kulhal, modřina se dostaví možná zítra. Dokonc se objevil kolega bruslař, ale ten brusle využíval jen jako prostředek k filmování skejťačky skejťáka – kdo to má od sebe během emo módy poznat.

No a zpět přes Spartu domů. Tentokrát mi kolečko neupadlo  tak to bylo v klidu a pohodě.

Ale zítra mě čeká (pokud se tak rozhodnu) street přes polovinu Prahy – výchozím bodem je Šeberov, mezistanice na Vinohradech a cíl Letná. Ale momentálně je mnoho důvodů pro i proti tomuto druhu dopravy. Ale GPSku si raději nabiju.